مرسدس بنز ۲۵۰ e یکی از مرسدس بنز کلاس E است که توسط این شرکت خودروساز آلمانی تولید شده است. مرسدس بنز ۲۵۰ E از نسل چهارم کلاس E در این خودروسازی است. این خودرو از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۶ تولید و به تمامی کشورها صادرات شد. این خودرو از محبوبیت بالایی برخوردار است، به همین خاطر مدلهای مختلف در شکلهای متنوعی از آن تولید شده است. بهترین این تغییرات حالت ۴درب، دو درب آن است. این خودرو از همان ابتدای تولید به کشور ایران نیز وارد شد.موتور این خودرو دارای حجمهای 1.8 و ۲ لیتری است؛ همچنین گیربکسهای آن نیز از نوع خودکار هستند. گیربکس ترونیک و ترونیک پلاس این خودرو از نقاط مثبت آن محسوب میشود.
مشخصات فنی گیربکس بنز ۲۵۰ e
گیربکس بنز ۲۵۰ e از ۷ دنده اتوماتیک برخوردار است. این گیربکس به خاطر انتقال گشتاور خودرو موتور توسط جریان روغن به گیربکس و همچنین ساختار هیدروالکترومکانیکی آن نیاز به مراقبت و نگهداری بیشتری دارد که باید به آن توجه داشته باشید.
- کلاس بدنه: سدان
- نوع موتور: 4 سیلندر توربوشارژ
- حجم موتور: 1991 سی سی
- قدرت موتور: 211 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه
- گشتاور موتور: 350 نیوتن متر در 4000 دور در دقیقه
- سیستم انتقال قدرت: دیفرانسیل عقب 7 دنده خودکار 7G-Tronic Plus
- شتاب 0 تا 100 کیلومتر بر ساعت: 6.6 ثانیه
- حداکثر سرعت: 250 کیلومتر بر ساعت
- مصرف سوخت ترکیبی: 6.7 لیتر در هر 100 کیلومتر
- ابعاد و اندازه ها:
- طول: 4923 میلی متر
- عرض: 1852 میلی متر
- ارتفاع: 1458 میلی متر
- فاصله بین دو محور: 2939 میلی متر
- وزن: 1540 کیلوگرم
- امکانات و تجهیزات:
- سیستم تعلیق بادی
- سیستم فرمان برقی
- سیستم ترمز ضد قفل ABS
- سیستم توزیع نیروی ترمز EBD
- سیستم کمکی ترمز BAS
- سیستم کنترل پایداری ESP
- سیستم کنترل کشش TCS
- سیستم کنترل لغزش ASR
- سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی HAC
- سیستم کروز کنترل
- سیستم محدودیت سرعت
- سیستم رادار نقطه کور
- سیستم هشدار خروج از خط
- سیستم هشدار برخورد از جلو
- سیستم ترمز اضطراری خودکار
- سیستم کمکی پارک
- سیستم دید پانورامیک
- سیستم مالتی مدیا MBUX با نمایشگر 12.3 اینچی
- سیستم صوتی Burmester با 13 بلندگو
- صندلی های جلو با گرمکن، سردکن و ماساژور
- صندلی های عقب با گرمکن
- فرمان با گرمکن
- سقف پانورامیک
بنز E250 یک سدان لوکس و جادار است که از نظر عملکرد فنی و امکانات رفاهی در سطح بالایی قرار دارد. این خودرو با پیشرانه قدرتمند 4 سیلندر توربوشارژ، شتاب و سرعت قابل توجهی دارد و همچنین از امکانات ایمنی و رفاهی پیشرفته ای بهره می برد.
اگر گیربکس اتوماتیک خودرو شما دچار مشکل شده است یا نیاز به تعمیر دارد، با تیم حرفه ای مجموعه ما در تماس باشید.
تماس با متخخصین گیربکس سان:
گیربکس سان، همیشه در کنار شما تا مطمئن سفر کنید…
علائم هشدار دهنده و نشانههای خرابی گیربکس بنز ۲۵۰ e
گیربکس بنز ۲۵۰ e زمانی که با مشکلی روبرو شود، علائم و نشانههایی دارد که به شما هشدار میدهد تا جهت تعمیر و بررسی آن اقدام کنید. در صورتی که به این علائم بی توجه باشید، باید هزینه بیشتری را برای تعویض آن اقدام کنید. پس در صورت مشاهده هرگونه علائم خرابی برای تعمیر گیربکس اتوماتیک خودرو اقدام نمایید. برخی از علائم و نشانههای خرابی گیربکس این ماشین عبارتند از:
- تقه زدن گیربکس
- احساس سر و صدا در زمان خلاص کردن
- روشن شدن چراغ چک خودرو
- صدای زوزه یا سوت کشیدن گیربکس
- مشاهده نشتی روغن
- احساس لرزش جعبه دنده
- احساس بوی سوختگی از گیربکس
- کم شدن شتاب خودرو
- بیرون پریدن دنده و …
سرویس و نگهداری گیربکس بنز ۲۵۰ e
برای اینکه گیربکس خودرو بنز ۲۵۰ e با مشکلی روبرو نشود که هزینههای زیادی را برای شما به همراه داشته باشد، ابتدا سعی کنید تعویض روغن گیربکس اتوماتیک خودرو را در بازه توصیه شده توسط شرکت خودروساز انجام دهید. البته اگر در جادههای خاکی و با شرایط بد رانندگی میکنید، حتماً سریعتر باید روغن آن را تعویض کنید. اگر نشتی روغن گیربکس مشاهده کردید و یا سطح روغن پایین آمد، حتماً دلیل آن را بررسی و به برطرف کردن آن بپردازید. هر وقت علائم و نشانههایی از خرابی گیربکس را احساس کردید، بلافاصله به تعمیرگاه متخصص مراجعه کرده تا برطرف کند و به این صورت مانع ایجاد صدمات بیشتر به خودرو میشوید. به خاطر حساسیت بالای سیستم برقی خودرو بنز ۲۵۰ e از تجهیزات تزیینی مثل زنون و … استفاده نکنید؛ همچنین نباید جهت موتورشویی این خودرو نیز اقدام کنید. نکته دیگری که باید مد نظر قرار دهید این است که مایع انتقال این خودرو را به صورت مرتب تغییر دهید. در برخی از مدلهای بنز e250 باید هر ۴۵ هزار کیلومتر و در برخی از مدلهای دیگر باید هر ۱۲۰ هزار کیلومتر جهت تغییر مایع انتقال اقدام کنید.
(دریافت اطلاعات بیشتر درباره تعمیر گیربکس اتوماتیک بنز: تعمیر گیربکس اتوماتیک بنز E200 )
تعمیر گیربکس بنز ۲۵۰ e
یکی از قطعات مهم و ضروری که در هر خودرویی وجود دارد، گیربکس خودرو است. وظیفه اصلی گیربکس انتقال نیرو از موتور به چرخها و همچنین به حرکت درآوردن خودرو در سرعتهای متفاوت خواهد بود با توجه به اهمیت این قطعه در کارایی خودرو سرویس به موقع و تعمیر درست آن از اهمیت بالایی برخوردار است. تعمیر گیربکس اتوماتیک خودرو را به مراکز غیر معتبر و افراد غیر متخصص نسپارید؛ چرا که باعث به روز خرابیهای دیگر در گیربکس میشود. به هیچ عنوان از روغن گیربکس بیکیفیت و غیر اصل استفاده نکنید؛ چرا که باعث میشود تا خودرو شما زودتر از آن چیزی که فکر کنید، خراب شود و نیاز به تعمیرات داشته باشد. گیربکس این خودرو بسیار پیچیده است، اینکه تصمیم بگیرید به تعمیر آن بپردازید و یا آن را جایگزین کنید، بسیار سخت خواهد بود. مجموعه گیربکس سان همواره در تلاش است تا به تعمیر تخصصی گیربکس اتوماتیک با کمترین هزینه بپردازد و با عیب یابی درست سعی در تعمیر دارد تا هزینه کمتری را برای شما به همراه داشته باشد.
برای تعمیر گیربکس ابتدا مایع گیربکس را بررسی کنید که به رنگ قرمز تیره باشد. اگر به این رنگ نبود، باید در امتداد فیلتر روغن گیربکس آن را تعویض کنید. سطح روغن را نیز بررسی کنید.
(دریافت اطلاعات بیشتر درباره تعمیر گیربکس اتوماتیک بنز : تعمیر گیربکس اتوماتیک بنز GLK )
تعمیر توربین گیربکس
توربین گیربکس بنز ۲۵۰ e تجهیزاتی است که معمولاً در بین موتور و گیربکس تعبیه میشود و اتصال دهنده این دو قسمت به یکدیگر است. این توربین نیروی موتور را به گیربکس انتقال خواهد داد؛ همچنین باعث میشود تا راننده بدون افت ناگهانی دور موتور بتواند خودرو را توقف کند. اصلیترین اقدام برای تعمیر توربین گیربکس بررسی کردن قطعات توربین است. در صورتی که مهر و موم این قطعات دچار آسیب شده باشند، باعث نشتی روغن خودرو میشود؛ به همین خاطر توانایی انتقال یکنواخت قدرت از موتور به گیربکس را نخواهد داشت.
مشکلات ناشی از گیربکس خراب
زمانی که گیربکس خودرو بنز ۲۵۰ e مشکل داشته باشد، خودرو امکان دارد به صورت ناگهانی و بدون هشدار از دندهای به دنده دیگر تغییر پیدا کند؛ همچنین امکان دارد خودرو دنده را تغییر ندهد و اما در جاده دچار یخ زدگی شود. امکان دارد برخی از مشکلات گیربکس ربطی به مایع گیربکس نداشته باشد. درون این گیربکسها یک کانکتور الکتریکی قرار دارد که در برخی مواقع دچار شکستگی یا آسیب خواهد شد و این به ماژول کنترل گیربکس آسیب جدی وارد میکند و حتی امکان دارد باعث کنترل دسته سیم و ماژول شود که در این موارد باید هر دو را تعویض کنید. اگر نشتی انتقال نیز مشاهده کردید، باید بلافاصله جهت رفع آن اقدام کنید. مشکلات ماژول یا صفحه هادی از مشکلات انتقال است که بر توانایی تعویض دنده خودرو تاثیر بسیار بدی دارد.
تعمیر ساعت گیربکس بنز ۲۵۰ e
دلایلی مثل تصادف، ضربه، خرابی و مشکلات فنی باعث آسیب دیدگی و معیوب شدن ساعتی گیربکس بنز ۲۵۰ e میشود. به گونهای که قطعات ساعتی نیاز به تعویض خواهند داشت. اگر به قطعات کوچکی مثل ساعتی رسیدگی نکنید، امکان دارد خودرو شما متحمل هزینههای گزافی شود. ساعت گیربکس در حقیقت مرکز کنترل این بخش از خودرو شود. تمامی کانالهای روغن گیربکس در این قسمت قرار گرفتهاند. شیر برقی گیربکس، کامپیوتر، سوپاپ و … از قسمتهایی است که در این بخش قرار دارند. تنظیم این قسمت را باید به افراد متخصص و ماهر بسپارید تا مشکل جدی برای آن ایجاد نشود.
سخن پایانی
در این مطلب برای شما کاربران گرامی به بررسی بنز مدل e۲۵۰ و تعمیر گیربکس آن پرداختیم. گیربکس این خودرو اتومات بوده و در صورتی که مشکل داشته باشد، علائم و نشانههایی دارد که به راننده و صاحبان خودرو اطلاع میدهد. باید در سریعترین زمان ممکن جهت برطرف کردن مشکل گیربکس اقدام کنید تا مشکلات جدیتری برای آن ایجاد نشود.