تعمیر گیربکس اتوماتیک خودرو جیلی امگرند X7 توسط تعمیرکاران ماهر که در این زمینه آموزش دیده‌اند باید انجام بگیرد، تا به دیگر قطعات گیربکس صدمه وارد نشود. گیربکس اتوماتیک نسبت به انواع دیگر گیربکس‌های دنده‌ای از قطعات مختلفی تشکیل شده است و این نمونه گیربکس‌ها نیاز به محافظت و نگهداری بیشتری دارند. اگر به طور صحیح و نادرست از گیربکس اتوماتیک استفاده شود، گیربکس دچار آسیب و خرابی می‌شود و به تعمیر گیربکس اتوماتیک یا تعویض آن نیاز پیدا می‌شود.

از جمله مشکلاتی که برای گیربکس‌های اتوماتیک به وجود می‌آید عبارتند از: تقه زدن، گاز هرز خوردن، ورود به حالت اضطراری و تعویض دنده به درستی انجام نشدن؛ این‌ها مشکلاتی هستند که افراد دارای خودرو جیلی را درگیر می‌کند. در این مقاله با ما همراه باشید تا به رفع این عیب‌ها و علل به وجود آمدن آنها بپردازیم.

تعمیر گیربکس خودروهای جیلی:
داخل جیلی امگرند x7

جدول مشخصات فنی جیلی امگرند x7

نوع موتور

4 سیلندر 16 سوپاپه

حجم موتور

2378 سی سی

حداکثر سرعت

170 کیلومتر در ساعت

گیربکس

6 دنده اتوماتیک

حداکثر قدرت

157 اسب بخار در 5700 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور

220 نیوتن متر در 4000 دور در دقیقه

وزن

1564 کیلوگرم

اگر گیربکس اتوماتیک خودرو شما دچار مشکل شده است یا نیاز به تعمیر دارد، با تیم حرفه ای مجموعه ما در تماس باشید.

تماس با متخخصین گیربکس سان:

گیربکس سان، همیشه در کنار شما تا مطمئن سفر کنید…

علائم خرابی گیربکس اتوماتیک خودرو جیلی x7

گیربکس اتوماتیک از لوازم مختلف تهیه و تولید شده است و در بعضی مواقع ممکن است که قطعات مختلف گیربکس دچار خرابی شوند و مکانیزم گیربکس درست عمل نکند.در صورتی که با مشکلات گیربکس مواجه شدید باید از متخصصین و افرادی که مجوز تعمیر قطعات یا تعویض قطعات گیربکس را دارند، کمک بگیرید. کارشناسان گیربکس سان به صورت ۲۴ ساعته آمادگی هرگونه مشاوره در مورد خرابی انواع گیربکس خودروهای جیلی هستند. از علائم  خرابی خودرو گیربکس جیلی عبارتند از:

جیلی امگرند x7

حرکت کردن خودرو در حالت P

 خودرو در حالت پی نمی‌ایستد و این حالت را نمی‌شناسد. یکی از مشکلات رایج برای خودرو‌های جیلی این است که در هنگام حالت p خودرو از حرکت باز نایستاده و به حرکت خود ادامه می‌دهد. این مشکل ممکن است به دلیل خراب شدن سلکتورگیربکس باشد، که باید آن را تعویض کنید. برای تعویض سلکتورگیربکس بهتر است به تعمیرکاران حرفه ای مراجعه و بهترین قطعه سلکتور را با برند اصل خریداری نمایید.

عدم تبعیت گیربکس در حالت D

حالت دی گیربکس حالتی است که خودرو باید دنده عقب را کنترل کند در حالت دی هنگامی که گیربکس دچار عیب و یا خرابی شده باشد دنده خودرو به عقب حرکت نکرده و حالت دی شناسایی نمی شود. ممکن است قطعات دیگری در گیربکس دچار خرابی شده باشند و باید با تعمیرکاران ارتباط گرفته، یا اینکه به صورت حضوری خودرو را به تعمیرگاه ببرید. ممکن است سلکتورگیربکس دچار مشکل شده باشد در هر صورت نباید به صورت دستی گیربکس را دستکاری کنید باید با یک تعمیرکار ماهر و متخصص ارتباط داشته باشید.

تعمیر گیربکس جیلی امگرند x7

گاز هرز خوردن خودرو جلیلی x7

در گیربکس‌های اتوماتیک مخصوصاً در خودر‌وهای جیلی که خودروهای کشور چین هستند، بعضی مواقع ممکن است خودرو دچار گاز هرز شود و از این طریق رانندگان دچار سردرگمی خواهند شد. از علت‌های مختلفی که ممکن است سبب بروز این علت شود ممکن است خرابی سنسورگیربکس، کم شدن روغن گیربکس، کثیف بودن فیلتر، خرابی صفحه کلاچ و خرابی ساعت گیربکس، خرابی شیر برقی، خرابی صفحه آزبست دار و یا سوختگی باند ترمز باشد. در هر صورت گیربکس اتومات را نباید دستکاری کنید و در صورت بروز چنین مشکلی باید حتماً به تعمیرکاران مجاز مراجعه نمایید.

تغییر دنده گیربکس خودرو جیلی به حالت اضطراری

یکی از مشکلاتی که همه گیربکس‌های اتوماتیک در خودروهای جیلی دچار آن می‌شوند ایجاد حالت دنده اضطراری است در این حالت خودرو روی دنده ۳ قرار می‌گیرد و دیگر به هیچ عنوان با سرعت کم و بالا دنده تغییر نمی‌کند. علت تغییر نکردن دنده ممکن است به دلایل مختلفی باشد از جمله این علت‌ها ممکن است به دلیل داغ شدن بیش از حد گیربکس اتفاق بیفتد.

 اگر در ترافیک‌های سنگین رانندگی می‌کنید بهتر است که به گیربکس استراحت بدهید تا خنک شود سپس به راه خود ادامه دهید در این مواقع خنک شدن گیربکس، مشکل را حل می‌کند و بعد از آن که از حالت اضطراری خارج شد، بهتر است به یک تعمیرگاه مجهز و حرفه‌ای مراجعه کرده و دلیل دنده اضطراری را بیابید. ممکن است بروز چنین مشکلی بعد‌ها سبب مشکلات بیشتر شود؛ بنابراین سعی کنید که در اولین فرصت به یک تعمیرگاه مجاز مراجعه نمایید. اگر مراجعه صورت نپذیرد سبب خراب شدن پمپ هیدرولیک گیربکس شده و فشار تورک کانورتر روغن به میزان چشمگیری کاهش پیدا خواهد کرد و گیربکس خراب خواهد شد.

تعمیر گیربکس اتومات جیلی امگرند x7

تقه زدن گیربکس در دنده‌های مختلف

تقه زدن گیربکس یکی از حالت‌های خرابی گیربکس به شمار می‌رود. در بیشتر خودروهای جیلی این اتفاق می‌افتد. ممکن است تقه زدن در هنگام تعویض دنده‌ها انجام شود به طور مثال ممکن است دنده از پایین به بالا در هنگام عوض شدن صدای تقه را احساس کنید. برای اینکه گیربکس دچار خرابی بیشتر نشود بهتر است که حتماً به تعمیرکار مراجعه کنید. علت تقه زدن گیربکسحالت‌های مختلفی دارد که می‌توانیم به: خرابی شیر برقی روغن، کثیف شدن فیلتر، شل شدن قطعات و اتصالات گیربکس اشاره کنیم. حتماً در این مواقع باید گیربکس تعمیر شود برای این کار بهتر است به سایت گیربکس سان سر زده و با مشاوران و کارشناسان حرفه‌ای که در این زمینه متبحر هستند، تماس بگیرید.

عدم تنظیم ساعت گیربکس اتوماتیک جیلی امگرند x7

گاهی اوقات ممکن است ساعت گیربکس اتوماتیک از تنظیم خارج شود و متوجه شوید که گیربکس اتوماتیک دارای بازدهی کمی شده است. این اتفاق ممکن است در اثر اشتباهات مختلفی از سوی افراد رخ دهد. اگر تعویض دنده‌ها به موقع و در بهترین حالت قرار داده نشود ساعت گیربکس از تنظیم خارج خواهد شد. ممکن است تقه زدن گیربکس یا خلاص شدن دنده سبب شود تا ساعت گیربکس اتوماتیک خودرو جیلی از تنظیم خارج شود. در این حالت تمام فعالیت‌هایی که زیر نظر ساعت گیربکس انجام پذیر است از تنظیم خارج شده و به گیربکس فشار وارد می‌شود؛ بنابراین بهتر است در هنگام رخ دادن چنین مشکلی حتماً با تعمیرکاران به صورت حضوری و غیر حضوری ارتباط بگیرید.

هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک جیلی امگرند

اگر به فکر هزینه‌های تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروی جیلی امگرند خود هستید بهتر است بدانید این هزینه بر اساس نوع و شدت خرابی باید سنجیده شود. با توجه به این موضوع نمی‌توان یک قیمت ثابت را برای هزینه آن بیان کنیم. در صورتی که می‌خواهید از قیمت حدودی آن مطلع شوید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.

پشت جیلی امگرند x7

سخن پایانی

مراقبت از خودرو امری ضروری است و تا جایی که امکان دارد باید سعی کنید تا از خودرو خود در نهایت دقت محافظت کنید که قطعات خودرو دچار خرابی نشوند. برای تعمیر گیربکس اتوماتیک جیلی امگرند x7 می‌توانید با همکاران ما در سایت گیربکس سان ارتباط بگیرید. لطفاً نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *